4 Workshop ( LAB – maatwerk) & eten en drinken
Het eten (inclusief warme gerechten) en de wijnkaart is uitgebreider in dit programma. Vooraf bespreken we mogelijkheden om maatwerk en LAB elementen in het programma en of diner te verwerken. Out of the box denken, verkennen en samen innoveren. Denk na over reststromen in de voedselketen en hoe deze verwerkt kunnen worden in recepten. Ontdek nieuwe smaken door granen te ontkiemen en te roosteren.
De inhoud van deze cursus wordt vooraf met de groep afgestemd. Voorkennis is in bepaalde gevallen wenselijk. Een eenmalige of een reeks van workshops kan worden samengesteld en zwaarder leunen op wetenschappelijke kennis over voeding, biochemie en de volgende thema’s:
- Wetenschappelijke context, b.v. biochemie
- Oergranen, einkorn, emmer, spelt
- Lab experimenten bedenken en evalueren
- Technieken & ingrediënten
- Desembrood & fermentatieprocessen (Desem & Zuurdesem)
- Vegetarische keuken, vleesvervangers:
Neem voor meer informatie contact met ons o
Voorkennis: | Handig, maar niet strik noodzakelijk | |
Tijdstip: | In overleg | |
Tijdsduur: | in overleg | |
Deelnemers: | In overleg | |
Tarief: | vanaf € 85 per persoon (minimaal € 510,- per workshop, of 6 mensen). |