Home/Aanmelden workshops, events of experience

Aanmelden workshops, events of experience

Wij bieden wekelijks verschillende workshops, zowel overdag als ‘s avonds. Sommige zijn kort, andere weer langer. Sommige zijn geschikt voor beginners, andere voor meer gevorderden. Overdag zijn de groepen doorgaans wat kleiner (tussen de 2 en 6 personen), en ‘s avonds weer wat groter, 8 à 9 mensen. Sommige programma’s zijn wat formeler (theorie en praktijk), andere weer informeler (praktisch). Op deze pagina is hierover meer informatie te vinden. Goed om te weten is dat we voor de verschillende thema’s verschillende workshopkalenders hebben die het navigeren tussen de verschillende opties makkelijker maken.

Cadeaubon
Ben je in het bezit van een cadeaubon (voucher)? Lees hier de instructies.

Welke workshop past bij mij?
Klik hier voor de verschillende opties.

Workshop-kalenders;

1 Beginner: Basis gist & desem brood workshop  (geen ervaring nodig, theorie en praktijk)
2 Beginner: Desem workshop voor startende desem bakkers (enige ervaring wenselijk, theorie en praktijk)
3 Intermediate: Desem workshop  (enige desem ervaring nodig, theorie en praktijk))
4 Informal: Baking Lab Experience, Dit is geen workshop. Je werkt een hele dag mee en zo  ervaar je op een informele manier de ambacht in onze bakkerij. Lunch en drankjes inbegrepen in de prijs. (ervaring wenselijk, Informeel, veel praktijk ervaring)

Zoeken:

Event Locatie Datum
Beginner: Start with Bread Workshop March [Wed 13:00 -15:00 Yeast & Sourdough] Baking Lab Amsterdam
  • maart 26, 2025 13:00
Uitverkocht
Beginner: Sourdough Workshop March [Wed 17:30-20:00 some experience is desirable] Baking Lab Amsterdam
  • maart 26, 2025 17:30
Registreren
Beginner: Sourdough Workshop March [Thu 13:00-15:30 some experience is desirable] Baking Lab Amsterdam
  • maart 27, 2025 13:00
Registreren
Intermediate: Sourdough Workshop March [Thu Evening 17:30-20:30 Experience Required] Baking Lab Amsterdam
  • maart 27, 2025 17:30
Uitverkocht
Informal: Baking Lab Experience March [Fridays] Baking Lab Amsterdam
  • maart 28, 2025 10:00
Uitverkocht
Informal: Baking Lab Experience March [Saturdays] Baking Lab Amsterdam
  • maart 29, 2025 10:00
Uitverkocht
Beginner: Start with Bread Workshop March [Sunday Morning] (Yeast & Sourdough) Baking Lab Amsterdam
  • maart 30, 2025 10:30
Uitverkocht
Informal: Baking Lab Experience March [Mondays] Baking Lab Amsterdam
  • maart 31, 2025 10:00
Uitverkocht
Beginner: Start with Bread Workshop April [Tue 13:00 -15:00 Yeast & Sourdough] Baking Lab Amsterdam
  • april 1, 2025 13:00
  • april 8, 2025 13:00
  • april 15, 2025 13:00
  • april 22, 2025 13:00
  • april 29, 2025 13:00
Registreren
Beginner: Start with Bread Workshop April [Tue 17:30-19:30 Yeast & Sourdough] Baking Lab Amsterdam
  • april 1, 2025 17:30
  • april 8, 2025 17:30
  • april 15, 2025 17:30
  • april 22, 2025 17:30
  • april 29, 2025 17:30
Registreren
Beginner: Start with Bread Workshop April [Wed 13:00 -15:00 Yeast & Sourdough] Baking Lab Amsterdam
  • april 2, 2025 13:00
  • april 9, 2025 13:00
  • april 16, 2025 13:00
  • april 23, 2025 13:00
  • juni 30, 2025 13:00
Registreren
Beginner: Sourdough Workshop April [Wed 17:30-20:00 some experience is required] Baking Lab Amsterdam
  • april 2, 2025 17:30
  • april 9, 2025 17:30
  • april 16, 2025 17:30
  • april 23, 2025 17:30
  • april 30, 2025 17:30
Registreren
Beginner: Sourdough Workshop April [Thu 13:00-15:30 some experience required] Baking Lab Amsterdam
  • april 3, 2025 13:00
  • april 10, 2025 13:00
  • april 17, 2025 13:00
  • april 24, 2025 13:00
Registreren
Informal: Baking Lab Experience April [Fridays] Baking Lab Amsterdam
  • april 4, 2025 10:00
  • april 11, 2025 10:00
  • april 18, 2025 10:00
  • april 25, 2025 10:00
Registreren
Informal: Baking Lab Experience April [Saturdays] Baking Lab Amsterdam
  • april 5, 2025 10:00
  • april 12, 2025 10:00
  • april 19, 2025 10:00
  • april 26, 2025 10:00
Registreren
Beginner: Start with Bread Workshop April [Sunday Morning -Yeast & Sourdough] Baking Lab Amsterdam
  • april 6, 2025 10:30
  • april 13, 2025 10:30
  • april 20, 2025 10:30
Uitverkocht
Intermediate: Sourdough Workshop April [Thu Evening 17:30-20:30 Experience Required] Baking Lab Amsterdam
  • april 10, 2025 17:30
Registreren
Informal: Baking Lab Experience April [Sunday 13th] Baking Lab Amsterdam
  • april 13, 2025 10:00
Uitverkocht

Geen geschikte datum gevonden? We updaten de workshop kalender regelmatig, maar nemen soms ook een pauze. Via de workshop mailinglist en via instagram geven we wij af en toe nieuws updates.

De workshops worden doorgaans in het Engels gegeven. Een deel van de registratie verloopt ook in het Engels. Na het klikken op een workshop verschijnen de verschillende data waarop deze gehouden wordt. Je kunt ook een uitgebreid overzicht van de workshops zien in onze kalender.

Bereikbaarheid en parkeren
Lees hier verder.

Annuleren of Omboeken Workshops
Lees verder

Eten & Diner
Bij de meeste workshops is een snack inbegrepen en bij uitgebreidere workshops en team building activiteiten is eten soms ook inbegrepen. Het menu is in dat geval vegetarisch of op aanvraag veganistisch en bestaat uit gerechten uit onze cafe. 

Cadeaubon kopen?
Klik hier om een voucher te kopen

Voor nieuwe data: meld je aan voor onze mailinglist
Geen geschikte datum gevonden? Meld je aan voor onze workshop mailinglist (zie hieronder) en je krijgt per e-mail informatie zodra nieuwe workshops en events ingeroosterd zijn. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Heb je die niet ontvangen na je aanmelding? Check je spamfolder om zo de registratie te voltooien en voorkom dat toekomstige e-mails in je spamfolder terecht komen.

 

Zoeken:

Event Locatie Datum
Intermediate: Sourdough Workshop March [Thu Evening 17:30-20:30 Experience Required] Baking Lab Amsterdam
  • maart 27, 2025 17:30
Uitverkocht
Intermediate: Sourdough Workshop April [Thu Evening 17:30-20:30 Experience Required] Baking Lab Amsterdam
  • april 10, 2025 17:30
Registreren

De circulaire bakkerij
We laten ook zien hoe je voedselverspilling tegen kunt gaan door oud brood te hergebruiken als een natuurlijke broodverbeteraar. Lees bij voorbeeld: “Afval is voor mij een term voor gebrek aan creativiteit“  en de circialire bakkerij in het vakblad voor bakkers Rise.

 

Lees en bekijk meer: