Samen brood maken is een mooie manier om elkaar beter te leren kennen. Onze circulaire bakkerij in Amsterdam is een bijzondere plek om samen met je team de eeuwenoude traditie van het maken van brood te ervaren en meer te leren over een gezonder voedselsysteem.
Tijdens deze sociale en inclusieve activiteit bestaat de mogelijkheid om ook wat snacks te eten ( programma I ) en wat uitgebreider te koken en te te eten (programma II). Onze programma’s hebben een informeel en educatief karakter en zijn ideaal voor groepen die actief met hun handen bezig willen zijn. De uitgebreide activiteiten beginnen met een workshop over het maken van desembrood. Daarna kunnen de deelnemers zelf – pita’s – bakken in een stenen oven en deze samen eten met gerechten uit ons café of zelf gerechten samen bereiden. We besteden tijdens de teambuilding ook aandacht aan onze circulaire werkprocessen. Onze huisgemaakte mediterrane gerechten zijn eenvoudig, maar zeer smaakvol. Voor groepen die vooral uitgebreid willen dineren, is ons programma minder geschikt.
Lees meer over onze circulaire visie: School voor circulaire innovatie:
Laatste nieuws: Lees het hier.
Onze standaard teambuilding programma’s
I Brood Workshops & snacks uit ons cafe (2 uur)
I. Brood workshop met klein hapjes uit ons café | 75€ Ex BTW P.P. | 86.26 € Incl BTW P.P. | 2 uur |
II Brood Workshops met eten uit ons cafe (3 uur)
II Brood workshop & Eten (zelfgemaakte pita brood met mediterraan eten uit ons cafe + 1 glas wijn p.p. | 115€ Ex BTW P.P. | 132,25 € Incl BTW P.P. | 3 uur |
- Workshops starten in de middag of namiddag / avond
- Standaard tot 16 personen. Voor grote groepen bieden wij op maat gemaakte programma’s.
- De brood workshop (I) is goed te combineren met een diner elders
- Workshop (II) is inclusief vegetarische en veganistische eten uit ons café. We maken samen pita brood of focaccia, of pizza’s . Ook is één wijn of andere alcoholische consumptie in de prijs inbegrepen.
- We besteden tijdens deze workshops aandacht aan circulaire processen en het voorkomen van voedselverspilling.
- De inhoud van onze workshops kan veranderen afhankelijk van het seizoen en de huidige experimenten in de bakkerij. Als u iets specifieks wenst, kunt u dit in uw e-mailaanvraag aangeven.
Impressie:
Leer mee over een bijzondere manier van brood maken
We laten tijdens de workshop zien hoe je oud brood kunt hergebruiken als broodverbeteraar. Deze methode is geslecteerd als een best practice door Nederland circulair!
Goed om te weten
- Bij de uitgebreidere desem workshop & team building is vegetarisch of veganistisch eten inbegrepen, alsmede een wijn of een andere consumptie. Onze menukaart bestaat uit Midden-Oosterse gerechten. Tijdens deze activiteit maken we soms ook pizza’s, pitas of focaccia
- De korte workshops zijn incl een aantal tastings.
- De minimale groepsgrootte is 5 personen.
- Bereikbaarheid en parkeren
- Algemene voorwaarden
- Meer informatie over de workshops
Teambuilding boeken?
- Neem contact met ons op via workshop@bakinglab.nl om een tijdslot te reserveren, indien nodig geven je aanvullende informatie.
- Referentielijst met opdrachtgevers
- Lees ook onze algemene voorwaarden.
Circulaire bakkerij
In onze workshops wordt ook aandacht besteed aan voedselverspilling. Volgens het voedingscentrum wordt in Nederland tussen de 106 en 147 kg per persoon aan voedsel per jaar weggegooid. Brood staat hoog op de lijst van meest verspilde producten. Wij laten tijdens de workshops zien hoe je oud brood kunt hergebruiken en als broodverbeteraar kunt inzetten,.