Home/Nieuws items/Beginner: Start with Bread Workshop December (Yeast & Sourdough)

Beginner: Start with Bread Workshop December (Yeast & Sourdough)

Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  •  december 3, 2024
     17:30 - 19:30
  •  december 10, 2024
     17:30 - 19:30
Beginner basis gistbrood maken, ca 2 uur (€75)

Taal workshop
Engels (een les per maand in Nederlands)

Over de workshop:
Wil je leren om gist-bakken te maken? Dit is een instapworkshop voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met het maken van brood.

  • Bedoeld voor thuisbakkers met weinig of geen ervaring
  • Ingaan op verschillende manieren om deeg te fermenteren: gist, zuurdesem, baking soda
  • Lees meer over deze brood workshop
  • In deze workshop leer je ook hoe jouw zintuigen in het bakproces nuttig kunt inzetten
  • In deze praktische workshop doorlopen we samen de verschillende stappen in het bakproces
  • Bekijk ook andere workshops.

Workshop-onderdelen:

  • Deeg maken en fermenteren
  • Verdelen en vormgeven deeg
  • Brood bakken
  • Snacks en een drankje inbegrepen

Belangrijk

Onze cursussen geven deelnemers meer inzicht in het bakproces. We benadrukken hierbij het belang en de mogelijkheden van onze zintuigen en stimuleren studenten om hun eigen recepten te ontwikkelen, in plaats van die van anderen te kopiëren.

Extra informatie

Adres
Baking Lab
Linnaeusstraat 99, 1093 EL Amsterdam

locatie  

Telefoon locatie 020 240 0158

Locatie website:

Adres
Linnaeusstraat 99, Amsterdam, Noord-Holland, 1093 EL, Netherlands

Beschrijving:

Baking Lab venue description.