Natuurwijn
Ciape – Valli Unité, Italië (wit)
Smaken van appels, honing, gedroogde abrikoos, boterbloem en een licht bittertje. Bomvol mineralen, waardoor de wijn wat boerser smaakt.
Fosc – Finca Parere, Spanje (rood)
Een blend van tempranillo, sumoll en grenache, lokale druiven. Het is een wat stevige rode wijn, maar tegelijkertijd ook fruitig en daardoor erg doordrinkbaar.
Biologische wijn
Vergel – La bodega de pinoso, Spanje (wit)
Tonen van rijp fruit zoals perzik en abrikoos, witte bloemen en kruiden zoals gember en witte peper. Een elegante wijn die zowel traditioneel als modern is.
Giol Merlot Amabile, Italië (rood)
Azienda Agricola Giol is een waar pionier op het gebied van duurzaamheid. Weer eens iets heel anders en “eigenlijk best lekker ..” Kortom een soort guilty pleasure. Fruitige lichtzoete rode wijn met body. Biologisch en veganistisch.
Delicatessen
- Olijfolie extra vierge
- Biologische olijfolie extra vierge
- Jam van potverdorie (verschillende bijzondere smaakcombinaties)
- Tomaten confituur
- Huisgemaakte granola
- Huisgemaakte amandelkoekjes
- Cannelés (alleen op vr-zo)
- Huisgemaakte panforte
Om mee te bakken
- Roze peperkorrels
- Tonka bonen
- Vanillestokjes Tahitian Extract
- Vanillestokjes Grade A